Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist vliegt uit de bocht bij Serooskerke (W)

Toegevoegd: 07-09-2024, 00.04 uur
Door: Dennie Minderhoud

SEROOSKERKE (W) - Vrijdagavond is een automobilist met zijn auto net buiten Serooskerke (W) uit de bocht gevlogen. De auto belandde in de sloot. Er vielen geen gewonden.

De automobilist reed over de Parallelweg Oost naast de N57 ter hoogte van Serooskerke in de richting van Vrouwenpolder en zag de bocht waarschijnlijk te laat. De auto raakte van de weg en kwam tot stilstand in de naastgelegen sloot. De automobilist raakte niet gewond.

De brandweer kwam ter plaatse om te controleren of er geen brandgevaar was, aangezien het een elektrische auto betrof. Toen duidelijk was dat dit niet het geval was, is bergingsbedrijf Van Halst ingeschakeld om het voertuig uit de sloot te takelen en de auto te bergen.

De weg was enige tijd volledig afgesloten voor het overige verkeer.

Foto's



Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (7-9-2024 om 07:07)
En ja hoor, weer een slootrijder. "Gevlogen" is het juiste woord. Mooiste smoes; "Zag de bocht te laat". Ja, gisteren lag die er nog niet....
Cookie-instellingen beheren