Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 26 km

Auto ramt verkeersbord, bestuurder komt met schrik vrij

Toegevoegd: 07-09-2024, 03.55 uur
Door: Dennie Minderhoud

MIDDELBURG - Een automobilist is vannacht in Middelburg met zijn auto tegen de paal van een verkeersbord aangereden. Ondanks de aanzienlijke schade kwam hij met de schrik vrij.

Op het kruispunt van de Schroebrug met Het Groene Woud verloor de automobilist rond 03.00 uur de macht over het stuur en ramde de paal van een verkeersbord. Omdat het veiligheidssysteem van de auto het ongeluk automatisch gemeld had, werd er uitgegaan van een ernstig ongeluk. Er kwamen daarom meerdere hulpdiensten ter plaatse, waaronder een ambulance, meerdere politie-eenheden, en een takelwagen.

De automobilist is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar bleek met de schrik te zijn vrijgekomen. Zijn auto was er minder goed aan toe, aangezien agenten het afgebroken rechter voorwiel uit het water hebben moeten vissen. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto geborgen.

 

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (7-9-2024 om 12:08)
"Bestuurder komt met de schrik vrij". En dar verkeersbord?
Iieta (7-9-2024 om 10:28)
9 van de 10 mensen die dit soort auto’s besturen is een drugs crimineel. Deze auto’s zijn een rechtstreeks product van het handelen in drugs.
Schumi in de GTI (7-9-2024 om 09:16)
Wie zet er dan ook een paal zo dicht bij de racebaan
Klaas pindakaas (7-9-2024 om 04:48)
Die heeft zich vast niet aan de algemene snelheid gehouden
Cookie-instellingen beheren