Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 136 km

Bestuurder gecrashte auto Middelburg mogelijk onder invloed

Toegevoegd: 07-09-2024, 10.47 uur
De bestuurder verkeerde mogelijk onder invloed van verdovende middelen.
De bestuurder verkeerde mogelijk onder invloed van verdovende middelen.
© Foto: Dennie Minderhoud
Door: Dennie Minderhoud

MIDDELBURG - De bestuurder die gisteren zijn auto in Middelburg tegen de paal van een verkeersbord total-loss reed, verkeerde mogelijk onder invloed van verdovende middelen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Als een bestuurder betrokken is geraakt bij een ongeval, controleert de politie steeds vaker of iemand onder invloed reed. In dit geval nam de politie een blaastest en een speekseltest af. De laatste sloeg bij deze automobilist positief uit.

De man is aangehouden voor rijden onder invloed. Er is bloed bij de man afgenomen om te bepalen in welke mate hij onder invloed verkeerde.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (9-9-2024 om 07:36)
Hendrick. Vriend of familie van je ? Het is gewoon iet normaal hoeveel van die gedrogeerd gasten leed veroorzaken in families. Deze hebben dan meestal leve slang en de dader gaat 3 maanden de gevangenis in om daarna weer vrolijk door te gaan met zijn leven
Jan (8-9-2024 om 21:22)
@Anon Wat een simpele ben jij zeg haha. Een speekseltest is ALTIJD indicatief en kan ALTIJD foutief zijn. Iedere keer als er iemand 'onder invloed' rijd gaan de reacties weer los met vaak walgelijke dingen er in. Dus voor 1x duidelijk simpele zielen een speekseltest is niets op zichzelf. Een speekseltest is ook geen bewijs bij de politie. Een speekseltest is alleen bedoeld om ervoor te zorgen dat ze bloed MOGEN prikken als de speekseltest positief is. Ze Mogen geen eens bloed afnemen zonder speekseltest . En nog een voorbeeld voor de stumpers: als ik een lepel met pure alcohol in me mond stop en daarna uitspuug en ik krijg 5min daarna een alcoholtest , dan is die test positief. Maar ben ik dan dronken? Of onder invloed? Nee toch.
Anon (8-9-2024 om 16:09)
@Hendrick moeilijk he lezen. Er staat al dat de speeksel test positief was. Hij heeft dus onder invloed gereden. De hoeveelheid moet alleen via bloedtest worden vastgesteld. Maar of je nou een beetje of veel onder invloed ben, je bent dan gewoon een achterlijke pauper die alleen maar aan zichzelf kan denken. Gelukkig geen onschuldige slachtoffers.
Hendrick (8-9-2024 om 04:38)
De mensen hieronder hebben een erg sterke vooroordeel over de bestuurder van deze auto terwijl niemand weet wat daar is gebeurd, wie weet zal zijn bloedtest negatief zijn of kon de bestuurder er niks aan doen dat dit is gebeurd. Schaam je diep als je dit soort vooroordelen maakt puur op basis van jou eigen verminkte denkwijzen, oordeel nooit zomaar op mensen die jij persoonlijk niet kent.
R (8-9-2024 om 00:23)
Alcohol, drugs en deelname aan t verkeer? Loosers
Ad Jonkers (7-9-2024 om 12:11)
Dat is een heel verrassend bericht....... #sarcasmeknop wijd open! Neem aan dat deze gedrogeerde bestuurder alle gemaakte en nog te maken kosten gaat betalen.
Cookie-instellingen beheren