Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 176 km

Automobilist ongeval sluizencomplex Terneuzen mogelijk onder invloed

Toegevoegd: 07-09-2024, 12.05 uur
De beginnend bestuurder reed mogelijk onder invloed.
De beginnend bestuurder reed mogelijk onder invloed.
© Foto: Dennie Minderhoud
Door: Dennie Minderhoud

TERNEUZEN - De man die gisteren met zijn auto bij het sluizencomplex in Terneuzen tegen een verkeerslicht reed, wordt verdacht van het rijden onder invloed.

De beginnend bestuurder uit Vogelwaarde veroorzaakte gisteravond op de Buitenhaven een ongeluk waarbij gelukkig geen gewonden vielen. Wel was er aanzienlijke materiële schade aan zowel de auto als het verkeerslicht.

De politie laat weten dat de man verdacht wordt van het rijden onder invloed. Verder onderzoek moet nog uitwijzen waarvan de man onder invloed was en in welke hoeveelheid.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jordi Verschuuren (10-9-2024 om 09:11)
Niks mis met wat meer ov daar. Eigen verantwoordelijkheid, mooi gedacht maar er komt niks van terecht, daarvoor zijn ze te stom. Er kraait geen haan naar in het donker in de polder, er rijden 2 politie-auto's rond en dat is dan het nodige toezicht. Wat wel werkt is een alternatief.
Biggetje (9-9-2024 om 07:29)
Bij mensen die onder invloed rijden denk ik geef ze een dwarslaesie voor ze er een ander i bezorgen. Ze kunnen dan een invaludekar besturen.
bram goeree (8-9-2024 om 13:05)
Jordi ipv een nachtbus zouden de bestuurders ook zelf eens na kunnen en moeten denken om niet met drank of drugs achter het stuur te gaan .dit is eigen verantwoordelijkheid .en wanneer je oud genoeg ben om een auto te mogen besturen mag je ook wel na denken over dit .doen ze dit niet dan moeten ze ook maar voor de gevolgen opdraaien .en maar hopen dat er dan geen gewonden of doden bij vallen .en veel zwaarder straffen graag
Jordi Verschuuren (8-9-2024 om 11:30)
Het gebeurt wel vaak in ZeeVla. Kunnen ze niet een nachtbus in het leven roepen daar? Om met een stalen gevaarte te gaan scheuren als je onder invloed bent, is crimineel. Tussen drank en drugs kent het lichaam geen verschil, de wetenschap is daar duidelijk over. Zelfs 1 glaasje is schadelijk. Eigenlijk gaat het om drank en andere drugs. Er zou daarom een nultolerantie moeten zijn voor drugs die de rijvaardigheid negatief beïnvloeden. Die drank is veel en veel te lang normaal geweest, maar we rijden niet meer met paard en wagen. Of het nu goed is voor je, maar liever dat ze drugs gebruiken die de rijvaardigheid positief beïnvloeden. Zo krijg je voor o.a. narcolepsie en ADHD medicijnen waarop de speekseltest positief uitslaat. Dubbele moraal.
bram goeree (7-9-2024 om 17:08)
veel te hoge snelheid misschien ?
Michel (7-9-2024 om 13:59)
uitzoeken onder welke invloed, of het nu drank of drugs is moet niks uitmaken. aanpakken die aso. Rijbewijs vernietigen
Cookie-instellingen beheren