Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 142 km

Dronken bestuurder belandt in de sloot Sint-Annaland

Toegevoegd: 07-09-2024, 12.09 uur
Dronken bestuurder belandt in de sloot Sint-Annaland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

SINT-ANNALAND - Een dronken bestuurder is in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto in een sloot beland bij Sint-Annaland. De man raakte niet gewond.

Na een inhaalmanoeuvre verloor de 41-jarige man uit Oekraïne de macht over het stuur. Hij vloog met zijn voertuig uit de bocht en belandde naast de Zoetwaterweg in de sloot, aldus de Politie.

Van de man is geen woon of verblijfplaats bekend. Wel is bekendgemaakt dat de man ongedeerd uit zijn auto is kunnen komen, zo laat de Politie weten. De man is aangehouden in verband met het rijden onder invloed.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (7-9-2024 om 13:03)
Tja, als zelfs de Oekraïners al de sloten op gaan zoeken is het einde zoek. Mar hij had "een geldige reden". Teveel aan Bacchus geofferd.
Cookie-instellingen beheren