Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rook uit regelkast appartementencomplex Wissenkerke

Toegevoegd: 08-09-2024, 12.18 uur
Rook uit regelkast appartementencomplex Wissenkerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WISSENKERKE - Nadat er rook was gezien vanuit de elektrische installatie van een appartementencomplex en er ook nog eens elektrische storingen bleken te zijn, is de brandweer zaterdagavond op onderzoek uitgegaan in een appartementencomplex in Wissenkerke op Noord-Beveland.

In de ontvangsthal van het appartementencomplex aan het Eduard Flipsepad werd rond 22.55 uur rookontwikkeling waargenomen vanuit een regelkast. Volgens de brandweer werd vervolgens ook een brandlucht opgemerkt en bleken er bovendien elektrische storingen te zijn opgetreden. Reden genoeg om de brandweer in te seinen.

De brandweer van Kamperland rukte uit maar constateerde dat er geen rook meer waar te nemen was. Met behulp van een warmtebeeldcamera is men op zoek gegaan naar de oorzaak maar er bleken geen hotspots (meer) te zijn. Nadat het pand veilig was gebleken, konden de brandweerlieden terugkeren naar de kazerne.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren