Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto botst tegen boom Zuiddorpe

Toegevoegd: 08-09-2024, 12.23 uur
De auto raakte zwaar beschadigd.
De auto raakte zwaar beschadigd.
© Foto: Dennie Minderhoud
Door: Dennie Minderhoud

ZUIDDORPE - Een automobiliste is vanmorgen tussen Axel en Zuiddorpe met haar auto tegen een boom gebotst. Ze werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 10.30 uur op de Langeweg (N258) ten zuiden van Axel. De vrouw raakte door nog onbekende redenen met haar auto van de weg en kwam via de berm en de parallelweg tegen een boom tot stilstand. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft haar met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

De auto raakte zwaarbeschadigd. Er kwam een eenheid van de politie en een weginspecteur van provincie Zeeland ter plaatse om onder andere het overige verkeer op de parallelweg te begeleiden. Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om het voertuig te bergen. De weg was om 11.45 uur weer helemaal vrij.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (9-9-2024 om 14:42)
@Walter; je reageert alleen op mijn opmerking terwijl de anderen ver dezelfde gedachten hebben. En 9 van de 10 keer bij een technisch probleem wordt dit direct vermeld. In geval van telefoongebruik worden er allerlei smoesjes gebruikt....
walter (9-9-2024 om 10:38)
@AntiGSM misschien een klapband of een ander mechanisch mankement
AntiGSM (9-9-2024 om 00:12)
Als er geen drank, drugs of onwelwording was: een beller is niet sneller! Hoe krijg je dit anders voor elkaar?
Plastic fetish (8-9-2024 om 23:56)
Op een kaarsrechte weg en mooi weer ben ik altijd benieuwd wat de oorzaak was. Onwel of toch weer die mobiele telefoon? Ik weet het niet, ik was er niet bij.
vanpuffelen (8-9-2024 om 23:25)
Altijd weer die bomen , het zou verboden moeten worden .
Cookie-instellingen beheren