Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser botst met fietser in Heinkenszand

Toegevoegd: 08-09-2024, 18.16 uur
Niemand raakte ernstig gewond.
Niemand raakte ernstig gewond.
© Foto: Dennie Minderhoud
Door: Dennie Minderhoud

HEINKENSZAND - Een jongen op een brommer is vanmiddag in Heinkenszand in botsing gekomen met een fietser. Niemand raakte hierbij ernstig gewond.

Rond 17.25 uur werd melding gemaakt van het ongeluk op de Eendvogelstraat. Een jongeman had met zijn brommer een man op een fiets aangereden. Een ambulance en een politieauto kwamen ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft de betrokkenen onderzocht, maar niemand raakte ernstig gewond. De fietser hield wel een pijnlijk been aan het ongeval over.

Een familielid van de jongeman is de bromfiets op komen halen. De fietser heeft zijn weg te voet vervolgd. De politie heeft van alle betrokkenen de gegevens genoteerd en heeft de zaak verder in behandeling genomen.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren