Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeval met ambulance op N59 bij Oosterland

Toegevoegd: 09-09-2024, 08.13 uur - Update: 09-09-2024, 12.38 uur
Door: Dennie Minderhoud

OOSTERLAND - Op de Rijksweg (N59) bij Oosterland heeft vanochtend een ongeluk plaatsgevonden met een ambulance. Er is gelukkig niemand gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde kort voor 07.00 uur ter hoogte van het Shell-tankstation nabij de kruising met de Molenweg. Het voertuig had even daarvoor een spoedrit doorgekregen in Ooltgensplaat. Na een uitwijkmanoeuvre gleed de ambulance door de regen de berm in. Hier werd een lantaanpaal geraakt en via de parallelweg kwam de ambulance vervolgens schuin tot stilstand aan de rand van een sloot.

De ambulancemedewerkers bleken ongedeerd te zijn gebleven. Zij zijn opgehaald door een ander ambulanceteam. Bergingsbedrijf Ista uit Oosterland is ter plekke gekomen om de ambulance te takelen. Vanwege het ongeval werd de parallelweg tijdelijk afgesloten voor het overige verkeer. Rond 09.00 uur was het wegdek gereinigd, was de elektriciteit van de omver gereden lantaarnpaal afgesloten en kon de parallelweg weer helemaal worden vrijgegeven.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nesnaj (13-9-2024 om 07:05)
Beetje respect inderdaad. Misschien uit moeten wijken voor een automobilist die niet op zat te letten? Maar laten we niet speculeren en blij zijn dat er verder geen slachtoffers zijn gevallen.
WeetAllesBeter (10-9-2024 om 01:35)
Wat een reacties zeg.. deze coureurs wagen hun leven om dat van jou te redden. Beetje respect graag.
Arnold (9-9-2024 om 19:30)
Correctie op de domme opmerking, dat er mensen zouden zijn die beter rijden met een slok op. Veel mensen met een slok op DENKEN dat ze beter kunnen rijden. Er is geen enkel onderzoek wat aantoont, dat mensen met een slok op beter zouden rijden, terwijl alle onderzoeken van rijden met een slok op uitwijzen dat het omgekeerde het geval is. Opmerking plaatsen was zeker ook met een slok op?
Foutje kan gebeuren (9-9-2024 om 16:30)
Veel mensen die ik ken rijden beter met een slok op maar denk niet dat ze in de ambulance onder invloeg achter het stuur zitten
Alcomobilist (9-9-2024 om 15:45)
Ik lust graag een borrel voor het rijden, maar ik mag toch van de hulpdiensten verwachten ze wel nuchter achter het stuur zitten hoor, een blaas en speekseltest lijkt me dan niet op z'n plaats
MD (9-9-2024 om 15:24)
Daar gaat weer 2 ton aan belastingcenten...
Cookie-instellingen beheren