Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt vernielers Othene Terneuzen

Toegevoegd: 09-09-2024, 15.20 uur
Politie waarschuwt vernielers Othene Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De wijkagenten van Terneuzen zullen komende tijd vaker surveilleren door de Terneuzense wijk Othene. Er worden daar de laatste vernielingen gepleegd.

Volgens de politie zijn er de laatste tijd veel vernielingen gepleegd bij kindercentrum de  WipWap in de wijk Othene. De komende tijd neemt de politie deze locatie dan ook mee in de surveillance.

Er worden geen waarschuwingen meer uitgedeeld. Enkel nog bekeuringen en HALT-doorverwijzingen, zo waarschuwen de wijkagenten.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (9-9-2024 om 17:08)
Jeugd is totaal verziekt ! Dat moet de toekomst van Nederland worden. Politie, ga aub in burger, dan heb je binnen 1 uur 10:bekeuringen te pakken. Alsook winkelcentrums met Fatbikes en fietsen voetgangers belagen.
Ad (9-9-2024 om 17:01)
Foei...nooit meer doen.
Michel (9-9-2024 om 16:17)
Aan zulke aso's moet je zo wie zo geen waarschuwing geven. En zeker geen Halt- straf opleggen. Dit is de grootste onzin die er bestaat. Gewoon hard aanpakken die aso's.
Petra (9-9-2024 om 16:02)
Goed om te horen, echter als wijkagenten van Terneuzen de komende tijd vaker gaan surveilleren, dan ook graag en gemeende aandacht voor het betreden van het schoolplein bij de school "de Parel". iedere avond klimmen jongelui over het hekken rondom het plein en meerderen doen hun uiterste best om met de voetbal de screens voor de ramen alsook het tuinhuis te molesteren. Bij het hek hangen bordjes verboden toegang maar deze worden weggekrast of verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wellicht is het goed dat ouders van deze jongeren ook duidelijk aangeven dat het schoolplein buiten de schooluren verboden terrein is! bekeuringen uitschrijven zal hopelijk wel helpen.
Cookie-instellingen beheren