Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 41 km

Automobiliste rijdt tegen gevel in Terneuzen

Toegevoegd: 09-09-2024, 19.15 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - De bestuurster van een personenauto is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeval in Terneuzen. De vrouw reed met haar auto tegen een gevel van een woning.

Omstreeks kwart voor zes reed de vrouw door de Tholensestraat. Door onbekende oorzaak reed de vrouw tegen een bloembak. Door een stuurcorrectie kwam haar voertuig tegen een gevel tot stilstand. De politie, brandweer en ambulancedienst werden opgeroepen. 

De vrouw is door het ambulancepersoneel uit haar auto geholpen en daarna medisch onderzocht. De politie heeft samen met de brandweer gecontroleerd of de auto veilig was om te verplaatsen. Toen dit het geval bleek, is de auto in een parkeervak gezet. Een getuige laat weten dat de vrouw tegen het verkeer inreed.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
piet (12-9-2024 om 16:01)
Beste Ineke, help deze mensen? Aan wie vraag je dat nu? Laat ze lekker hun eigen bonen doppen in de binnenstad. Er woon daar toch alleen maar junks, uitschot of halve garen. Ze kunnen beter heel de binnenstad afbranden en heropbouwen. weg met dat tuig! Het is ziet er niet uit daar. Vergelijk het is met de rest van Terneuzen het is gewoon een doorn in het oog. Gemeente doet er toch niet is aan. Succes!
Ineke (12-9-2024 om 10:59)
Dat is lekker. Hoop dat de verzekering dit snel oplost. Er staat nog steeds een gevel in terneuzen die 2 kleine zichtramen hebben e de rest is hout. Er is daar een gek met hoge snelheid binnen gevlogen en er is geen verzekering die dit oplost. Het wordt zometeen winter. Help deze mensen
Cookie-instellingen beheren