Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 50 km

Politie onderzoekt beschieting Vlissingen

Toegevoegd: 09-09-2024, 19.44 uur
Politie onderzoekt beschieting Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – Afgelopen weekend heeft er een beschieting plaatsgevonden in Vlissingen. De politie doet onderzoek.

Afgelopen weekend, in de nacht van zaterdag op zondag, werd een woning in het middengebied van Vlissingen beschoten. De politie werd geïnformeerd. Er raakte voor zover bekend niemand gewond.

De politie laat desgevraagd weten dat zij onderzoek doet naar “signalen” die over dit incident zijn binnengekomen. Verder wil de politie niets over de zaak zeggen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (12-9-2024 om 11:28)
@jos idd dat ze niet vertellen waar het voorval was vind ik ook echt niet kunnen, je wil toch weten dat dit in je wijk speelt en waar dan je nog besluiten om die straat uit de weg te gaan voor de zekerheid. Ik had graag willen weten waar het was nu is het gissen
Jos (10-9-2024 om 09:52)
Eigenlijk te gek voor woorden dat men zwijgt over waar dit is voorgevallen in de wijk. Verwacht dan ook niet dat mensen camera beelden gaan delen !
Klaas vaak (10-9-2024 om 08:22)
Geweldig, laat ze elkaar lekker afschieten het is tenslotte allemaal het zelfde crapul.
Ik (10-9-2024 om 07:35)
Pak al die criminelen op,en laat ze los boven Siberië. Het wordt te gek in Nederland.
Jac (9-9-2024 om 22:55)
Het nieuwe normaal?......... gezien de reacties van onze overheden, blijkbaar geen probleem. Denk dat ik maar eens mijn belasting betalingen ga halveren wegens het in gebreken blijven van de overheid aangaande veiligheid op straat. Daar wordt dan waarschijnlijk wel gelijk op gereageerd, maar op al die schiet/ steekpartijen geen actie. Beetje krom allemaal, zal wel aan mij liggen, ik ben ook maar een gewone doorsnee hardwerkende belastingbetalende burger.
Ad Jonkers (9-9-2024 om 20:02)
"Verder wil de politie niets over de zaak zeggen". Doodzwijgen (sorry voor dit woord) is geen optie.........
Cookie-instellingen beheren