Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 177 km

Stuk van bedrijfspand Vlissingen-Oost ingestort

Toegevoegd: 11-09-2024, 16.50 uur
Door: Eugène Harthoorn

RITTHEM - Deze week zijn een deel van het dak en een gevel van een bedrijfspand in Vlissingen-Oost ingestort. Er raakte voor zover bekend niemand gewond.

Door onbekende oorzaak raakte het pand, gelegen aan de Engelandweg in Ritthem, begin deze week beschadigd. Een deel van de zijgevel viel naar beneden, het dak stortte deels in. Volgens een communicatie-adviseur van de gemeente Vlissingen zijn verschillende instanties ingeschakeld. Onder meer de Koninklijke Marechausse is poolshoogte gaan nemen.

Volgens de gemeente is de eigenaar van het pand op de hoogte en is de directe omgeving afgezet. Er is geen gevaar voor de omgeving.

Foto's

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren