Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 21 km

Auto uit de bocht bij oprit Westerscheldetunnel Hoek

Toegevoegd: 11-09-2024, 19.22 uur
De auto raakte flink beschadigd.
De auto raakte flink beschadigd.
© Foto: Dennie Minderhoud
Door: Dennie Minderhoud

HOEK - Een auto is aan het begin van de avond uit de bocht gevlogen van de oprit naar de Westerscheldetunnel (N62) bij Hoek. De bestuurder liep slechts wat schrammen op.

Om 18.05 uur werd het ongeval doorgegeven aan de meldkamer. Er werden een rapid responder van de ambulancedienst, een politie-eenheid, een wagen van de Terneuzense brandweerkazerne Zuidlandstraat en een weginspecteur van de Westerscheldetunnel opgeroepen.

De bestuurder van de auto bleek er volgens de politie met een paar schrammen goed vanaf te zijn gekomen. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig getakeld.

Foto's

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (12-9-2024 om 17:33)
@mar; het is geen afrit, je gaat naar de autoweg. @bert kaiser; er staat een bord 100 km/uur en daarna een blauw bord met witte tekst 50 (zie google-maps) en dat betekend adviessnelheid. Als het perfect weer is en je hebt een sportieve auto en een goede chauffeur dan kun je en mag je met 100 km/uur door die bocht maar met de meeste auto's en chauffeurs niet haalbaar.
mar (12-9-2024 om 09:11)
Idd Bert, te hoge snelheid, bochten bij afritten zijn verraderlijk.
bert kaiser (11-9-2024 om 21:18)
het bord van 50 km staat er ook niet voor niets
Cookie-instellingen beheren