Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk Colijnsplaat

Toegevoegd: 11-09-2024, 22.41 uur
Door: Roland de Jong

COLIJNSPLAAT - Bij een eenzijdig auto-ongeluk op de Colijnsplaatsweg bij Colijnsplaat is woensdagavond één persoon zwaargewond geraakt. Er is ook een traumahelikopter ingezet.

​Een personenauto reed rond 19.45 uur tussen de kruising met de Zuidlangeweg en de Emelissedijk tegen een boom. Brandweerlieden, ambulancemedewerkers en politieagenten ontfermden zich over het slachtoffer. Zij kregen assistentie van het team van de Rotterdamse traumahelikopter. Dit landde rond 20.10 uur bij de incidentlocatie.

Nadat de brandweer het slachtoffer had bevrijd, werd deze ter plekke eerst gestabiliseerd. Hierna is de gewonde per traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. Bergingsbedrijf Van Halst heeft de zwaarbeschadigde auto getakeld. De weg was gedurende de hulpverlening en berging volledig afgesloten.

Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.

Foto's




Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arthur (13-9-2024 om 06:43)
De keren dat ik schade reed; 1 x afgeleid door de telefoon. 2e x door de snelheid die bij de weersomstandigheden paste. Ik geef dat gewoon eerlijk toe. Het zou tijd worden dat meer mensen dat doen.
job (12-9-2024 om 13:55)
D volgens mij had Ineke vragen? Daar houdt u niet van? U leeft zonder kennis mischien gellukkiger zolang u niet het slachtoffer bent. Maar sommige willen wel verantwoording kunnen nemen bij verkiezingen. Dan heb je als volwassenen kennis nodig. Of zoals meeste mooiste blauwe ogen lol.dat kan ook
d (12-9-2024 om 13:04)
@ineke, je was erbij ?
Ineke (12-9-2024 om 08:37)
En weer eentje van de weg tegen een boom Snelheid,nachtblindheid of die niet te missen gsm. Het is in ieder geval niet mormaal
Cookie-instellingen beheren