Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Op Bulgaarse wijze ingebroken in Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 13-09-2024, 15.22 uur
Op Bulgaarse wijze ingebroken in Burgh-Haamstede
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE – De politie doet onderzoek naar een woninginbraak in Burgh-Haamstede en is hiervoor op zoek naar getuigen.

De inbraak werd tussen vrijdag 30 augustus en 2 september jl. gepleegd in een woning aan de J.J Boeijesweg. Op een Bulgaarse wijze werd er een cilinder afgebroken van het slot, aldus de politie.

De politie wil onder meer weten of mensen verdachte personen of voertuigen hebben gezien. Ook wordt gevraagd de politie te bellen als mensen iets hebben meegekregen van het delict. Camerabeelden zijn ook welkom bij de politie.

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (14-9-2024 om 16:20)
Op Bulgaarse wijze straffen,
Joris (14-9-2024 om 09:59)
@JVDM: Een buitenlander mag enige tijd met zijn auto met buitenlands kenteken in Nederland rondrijden. Dat doet u ook met uw Nederlandse auto als u 3 weken op vakantie in Zuid-Duitsland bent. Er zijn regels voor hoe lang dit mag. Blijft het gebruik langer duren dan bijvoorbeeld 3 maanden dan zal je moeten betalen. Lastig is het wel om te handhaven. Wie bewijst dat ik tussendoor niet Nederland uit geweest bent met het voertuig voor langere tijd? Als ik in die periode niet staande bent gehouden of geflitst ben door een flitspaal is er geen hard bewijs.Lastige materie die het nadelige gevolg is van open grenzen.
Peter (13-9-2024 om 19:20)
Ook dat nog, dan krijg je te maken met de andere kant van de verzekeringsmaatschappij, van goh geen hss stalen cylinders en geen bonnetjes/bewijs dan mag u wel de premie blijven betalen. Het karakter van misdaad is laf, de technische recherche kan op zoek naar dna en in de uitzending van opsporing verzocht ermee.
JVDM (13-9-2024 om 15:51)
Dat word lastig. Er rijden zoveel buitenlandse auto's rond tegenwoordig. Wat ik mij afvraag: Als Nederlander mag je niet rijden in een auto met buitenlands kenteken i.v.m. de wegenbelasting. Heeft iemand al eens nagedacht over al die buitenlandse kentekenauto's van mensen die hier verblijven? Betalen die ook Nederlandse wegenbelasting?
Cookie-instellingen beheren