Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Scooterbestuurder ongedeerd na botsing met trein Kruiningen

Toegevoegd: 14-09-2024, 02.34 uur
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN – De bestuurder van een scooter is deze nacht met de schrik vrijgekomen bij een aanrijding met een trein bij Kruiningen. De scooter raakte total loss.

De scooterbestuurder kwam in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 00.45 uur met de trein in botsing. Dit gebeurde op de bewaakte spoorwegovergang ter hoogte van de Zandijk tussen Kruiningen en Yerseke. De scooterbestuurder werd samen met de scooter enkele meters door de trein meegesleurd.

De politie heeft zich samen met medewerkers van ProRail en Volkelrail ontfermd over de betrokkenen. De scooterbestuurder, machinist en andere aanwezigen in de trein bleven ongedeerd. Omstreeks 01.30 uur werd de zwaar beschadigde scooter van het spoor gehaald en omstreeks 01.45 uur werd door ProRail de spoorwegovergang weer vrijgegeven en het treinverkeer werd hervat.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (15-9-2024 om 14:02)
Meegesleurd door de trein en het overleefd??? Zeer grote zegen!!! Persoonlijk zou ik van m'n scooter (heb ik niet, in mijn geval m'n fiets) af gaan als 'ie vast kwam te zitten en er kwam een trein aan.. Lijkt me gezonder. Gelukkig dat de persoon nog leeft. Sterkte, ook voor de machinist.
Juanes (14-9-2024 om 14:31)
Oordeel niet als je niet weet hoe t zit. Ken het verhaal uit de eerste hand. En dat heeft niets met opzet of baldadigheid te maken. Wees blij dat er geen persoonlijke ongelukken zijn gebeurt. Persoon heeft veel geluk gehad.
Geke (14-9-2024 om 13:35)
Niet zo snel reageren en denken, dat je weet hoe het gebeurd is! Blijkt nu volgens nader bericht, dat de scooter vast was komen te zitten. Zou mooi zijn als degenen die gelijk aan het beschuldigen sloegen, excuses aanbieden.
Smeerkees (14-9-2024 om 10:08)
Zo te zien aan de scooter hetzelfde etterbakje wat de straten al tijden terroriseert in omringde dorpen met wheelies te trekken en overmatig geluid te produceren. Een opgevoerde grasmaaier minder. Sterkte aan de machinist.
Harry (14-9-2024 om 10:00)
HOE DAN XD?
een gast (14-9-2024 om 08:21)
de locatie op de kaart klopt niet met de werkelijke plaats waar het ongeval plaats vond
Cookie-instellingen beheren