Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Scooter ongeval Kruiningen stond vast op spoor

Toegevoegd: 14-09-2024, 11.53 uur
De scooter raakte total loss door het ongeval.
De scooter raakte total loss door het ongeval.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN - De politie laat weten dat de scooter die vannacht betrokken was bij een ongeval met een trein bij Kruiningen, vast was komen te zitten.

Afgelopen nacht kwam er een scooterbestuurder met de schrik vrij nadat hij door een trein was aangereden op de spoorwegovergang aan de Zandijk. De bestuurder had tegen de politie verklaard dat zijn scooter was vast komen te zitten.

De bestuurder is door de politie naar huis gebracht. De hulpdiensten zijn ongeveer een uur bezig geweest met het spoor weer veilig te stellen.

Foto's

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
irandy (14-9-2024 om 14:14)
Je moet toch wat verzinnen hé
Ad Jonkers (14-9-2024 om 13:04)
@Joris. Blijf het inderdaad een warrig verhaal vinden.
Joris (14-9-2024 om 12:16)
Een verklaring die vragen oproept. Als je een spoorwegovergang oversteekt zoals gebruikelijk, zelfs op een racefiets met zeer smalle bandjes, komt je niet vast te zitten. De ruimte tussen rails en betonnen opvuldelen is daar niet groot genoeg voor. Piep je langs de spoorboom en steek je diagonaal het spoor over om langs de boom aan de andere kant te glippen is de kans groot om met je band in de gleuf te blijven steken. Zeker een scooterband met een bijna identieke breedte als die van de openingen naast de rails. Als je dan klem zit is het lastig een apparaat van ruim 90 kilo eruit te trekken.
Cookie-instellingen beheren