Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 16 km

Man (54) met opvallend shirt gezocht in Colijnsplaat

Toegevoegd: 14-09-2024, 12.36 uur
Man (54) met opvallend shirt gezocht in Colijnsplaat
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

COLIJNSPLAAT – De politie is in Colijnsplaat op zoek naar een man met een T-shirt met daarop een rokend monster. Bij het zien van deze man mag naar 112 gebeld worden.

De politie deelde omstreeks 10.50 uur via Burgernet de oproep om uit te kijken naar de man. Het gaat om een man van 54 jaar oud. Hij is 1,75 meter lang en heeft bruin haar tot op de schouders.

De man droeg op het moment van de vermissing zwarte schoenen met bruine accenten. Opvallend is zijn zwart/grijze/gele shirt met daarop een rokend monster. De man draagt ook een blauwe spijkerbroek. De man is vermoedelijk te voet vertrokken.

Met tips over de mogelijke verblijfplaats van deze man kan naar 112 gebeld worden.

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (15-9-2024 om 14:34)
AJ Er stond op: bananen te koop.
Ad Jonkers (14-9-2024 om 14:11)
Politie zal Burgernet niet ingeschakeld hebben vanwege de tekst op het T-shirt. En ook 112 bellen duidt op iets ernstigs......
Cookie-instellingen beheren