Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 133 km

Grote verkeerscontrole Tiendenplein Goes

Toegevoegd: 15-09-2024, 01.00 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie heeft zaterdagavond een grote controle gehouden in Goes. Er werd op verschillende punten gecontroleerd. Diverse organisaties ondersteunden hen.

De politie startte zaterdagavond omstreeks 20.00 uur de controle op de Tiendenplein in Goes. Op de rotonde werden de bestuurders geselecteerd voor een controle. De bestuurders werden gecontroleerd op het rijden onder invloed van alcohol en/of drugs. Daarnaast werden de legitimatiebewijzen uitgebreid gecontroleerd. De algehele staat van het voertuig, met in bijzonderheid de banden werden gecontroleerd op veiligheid. In sommige gevallen werd ook een specialist van Team Verkeer van de politie ter plaatse gevraagd om een bepaald mankement aan de auto te controleren.

Diverse bestuurders zijn onderworpen aan een uitgebreider onderzoek in een vrachtwagen van Team Verkeer. Hier kon een forensisch verpleegkundige onder andere bloed afnemen voor onderzoek. Daarnaast zijn er meerdere bestuurders gehoord aldaar. Een aantal bestuurders werden aan de kant gezet voor het rijden met niet juist of niet gemonteerde kentekenplaten. Eén van hen is door de politie met zijn auto naar het bureau gebracht voor verder onderzoek. De politie zal zondag met meer onderzoeksresultaten komen.

Aan de controles werkten ook de Koninklijke Marechaussee, de Belastingdienst en Veilig Verkeer Nederland mee.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (15-9-2024 om 23:23)
Toon, helemaal met je eens!
Toon (15-9-2024 om 14:25)
Als dergelijke (wat) grotere controles worden gehouden dan blijkt elke keer opnieuw hoeveel overtredingen geconstateerd worden. Het bewijst altijd dat dergelijke controles nodig en nuttig zijn. Bijzonder zijn sommige ingezonden reacties. Niet iedereen ervaart dergelijke controles als nuttig. Meestal blijkt dan dat die lieden er niet vlekkeloos vanaf gekomen zijn en natuurlijk zij er lieden bij die alles wat de overheid (politie) ook doet het in hun ogen nooit niet goed is.
JB (15-9-2024 om 12:15)
Vreemd verhaal; de papieren worden uitgebreid gecontroleerd, lees ik > waarom eigenlijk, als je een pasje van de Gemeente krijgt, klopt het toch?? en waarom wordt die motorrijdster dan op alcohol gecontroleerd met haar helm!! op; dan kan je haar gezicht niet vergelijken met de foto op je ID bewijs?? bij controle wordt altijd gezegd: Helm af.
Ewa (15-9-2024 om 12:08)
Kassaaaa alles vd veiligheid, waakzaam èn dienbaar!;)
Cookie-instellingen beheren