Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bekeuringen en aanhouding bij controle Goes

Toegevoegd: 15-09-2024, 12.47 uur
In totaal werden er 357 auto's gecontroleerd.
In totaal werden er 357 auto's gecontroleerd.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Bij een grote integrale verkeerscontrole bij de Goese Poort heeft de politie 29 bekeuringen uitgeschreven. Ook werden er zeven bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van drank en/of drugs. Er werd één man aangehouden.

De verkeerscontrole vond plaats in de avond en nacht van zaterdag 14 september en zondag 15 september. Veruit de meeste bekeuringen, zo’n 22, werden uitgeschreven aan mensen die hun rijbewijs niet konden laten zien. Van de bestuurders die onder invloed bleken, waren er vier onder invloed van alcohol. Twee waren er volgens een eerste test ter plaatse onder invloed van drugs en één bestuurder had zowel alcohol als drugs op. Tegen hen is een proces verbaal opgemaakt. Ze mochten uiteraard niet meer achter het stuur stappen en moesten zich op laten halen of een andere persoon in de auto die wél bekwaam was verder laten rijden.

Een 20-jarige bestuurder uit ’s-Gravenpolder negeerde het stopteken en reed door. Motoragenten konden hem aan de kant zetten. Nadat de man ook allerlei beledigingen naar hun hoofd had geslingerd, werd hij aangehouden.

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R3 (16-9-2024 om 02:38)
Kun je nagaan hoeveel er dan daadwerkelijk zo rondrijden.
Kees (15-9-2024 om 16:58)
Ze blijven het maar doen hé. Pak ze maar goed aan, stelletje debielen!
bram goeree (15-9-2024 om 14:30)
prima actie en gezien het resultaat ook hard nodig ,dus zeker voor herhaling vatbaar .drankrijder daar lees je de laatste tijd steeds meer over .onder invloed is een voortuig eigenlijk een moordwapen
Michel (15-9-2024 om 13:14)
Goede acties, moeten ze meer doen. Maar de politie zal wel weer een pot stront over zich krijgen, door lieden die deze overtredingen ook begaan.
Cookie-instellingen beheren