Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kettingbotsing N57 Kamperland, één gewonde

Toegevoegd: 16-09-2024, 19.07 uur
Door: Dennie Minderhoud

KAMPERLAND - Meerdere voertuigen zijn vanmiddag betrokken geweest bij een kettingbotsing op de N57 bij Kamperland. Eén persoon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 17.15 uur raakten twee personenwagens, één vrachtwagen en twee bestelbusjes betrokken bij een kettingbotsing. Zij reden op dat moment richting Vrouwenpolder. Meerdere eenheden van de politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse. Alle betrokkenen zijn door medewerkers van de ambulancedienst gecontroleerd, maar slechts één persoon raakte dusdanig gewond dat deze met spoed naar het ziekenhuis gebracht moest worden. 

De twee personenwagens liepen door het ongeluk veel schade op. De schade aan de vrachtwagen en de twee bestelbusjes leek mee te vallen. De weg is na het ongeluk volledig afgesloten. Het overige verkeer werd tussen het kruispunt bij 'De Lekkerbek' en de rotonde bij vakantiepark 'De Banjaard' omgeleid via de parallelweg.

Foto's



Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (17-9-2024 om 23:29)
@Koos P. Weet je hoe het komt dat er in Zeeland zoveel bumperklevers op bijvoorbeeld de A58 rijden? Omdat veel Zeeuwen niet snappen dat ze naar rechts moeten gaan als er rechts honderden meters ruimte is. Nee, ze zien in de verte nog een auto rijden en denken, och die haal ik ook nog wel even in met als gevolg een megalange bumperklevende rij auto's achter hun. Er moet veel meer preventief en undercover gecontroleerd worden op deze domme onbekwame weggebruikers. Ja bumperklevers zijn irritant, maar linksklevers zijn nog veel erger. Net als veel Zeeuwen die geen of zelfs te vroeg richting aangeven bij het verlaten van de rotonde. Ik kom veel buiten Zeeland en daar komt dit alles veel minder voor. Zeggen sommigen Zeeuwen wat van Belgen maar..
peter (17-9-2024 om 11:59)
Kees, ik denkt dat er ook eentje flink heeft open kl..oten die voorop in de file reed. Kan niet anders. En effe een rem test gedaan en hoppa de boel er bovenop. Combinatie van factoren. Zo maar ineens snoeihard op je rem staan vinden vele ook leuk. Ik heb zo´n adaptieve cruise controle, nou bij deze, houdt automatisch afstand maar als je ziet wat voor idioten voor je op de weg zitten denk ik wel eens, waarom mogen die prutsers met 40 over een 100 km weg en mag er niemand inhalen? Maar het mag allemaal. Goed voor de veiligheid. Oom agent vindt alles best zolang je maar niet 1km te snel gaat rijden.
Koos P. (17-9-2024 om 10:47)
Mensen jagen elkaar vaak te veel op op de Zeeuwse wegen. Ik zit veel op de weg voor m'n werk en rijd best stevig door waar het kan. Maar tegenwoordig zit er om de haverklap iemand op je bumper te kleven. Niet dat het helpt, maar is wel bloedirritant!
De hoge hoed (17-9-2024 om 00:24)
@Kees, kan zo zijn maar het lijkt mij eerder dat de voorste auto pech kreeg en zoveel mogelijk rechts in de berm ging staan maar dat dit niet genoeg was waardoor het witte bestelbusje dit te laat in de gaten had en boven op de rem ging staan. Veel vrachtwagens remmen dan uit nood automatisch maar hebben natuurlijk een langere remweg maar remmen zo hard dat de Volvo etc. dit niet hadden verwacht.
Kees (16-9-2024 om 19:32)
Ik ben er niet bij geweest, maar het lijkt er wel op dat er te weinig afstand is gehouden. Dit is meestal de belangrijkste oorzaak van kop-staart botsingen.
Cookie-instellingen beheren