Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Uitslaande woningbrand Ketelkade Goes

Toegevoegd: 16-09-2024, 19.51 uur - Update: 17-09-2024, 18.43 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In een woning aan de Ketelkade in Goes is maandagavond een uitslaande brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand. Inmiddels is het sein 'brand meester' gegeven, al is de brand nog niet helemaal uit.

De brand werd rond 19.20 uur ontdekt, waarna de brandweer met drie blusvoertuigen en een ladderwagen ter plekke kwam. De bewoner wist zich op tijd in veiligheid te brengen. Er raakte ook niemand anders gewond. De woning waarin de brand uitbrak, is zwaarbeschadigd geraakt. Stichting Salvage en de gemeente zijn ter plaatse voor de afhandeling van de schade. De woning van de buren is vanwege rook en stank geventileerd.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) ontstond de brand in de meterkast en was sprake van een gasbrand. De brandweer kon deze onder controle houden, maar niet helemaal uitmaken. Hier was een monteur van het energiebedrijf voor nodig. De officier van dienst van de brandweer kon rond 20.05 uur het sein brand meester geven. De gasbrand woedde toen nog wel.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R3 (18-9-2024 om 02:56)
@ vonk ,spreek lekker voor jezelf.Hier is juist iedereen gebaat bij hoe en waarom,zeker om het bij jezelf te voorkomen.
VdVonck (17-9-2024 om 19:13)
Beetje in de war Job? Er is hier een woning uitgebrand, dat is het trieste nieuwsbericht. Behalve u zit niemand op een uitgebreid technisch rapport te wachten. Dit was gewoon een ongeluk. Sterkte aan de bewoners!
job (17-9-2024 om 16:17)
Wat is de informatie voor burgers? Fikkie meterkast gas en hulpdiensten OK. Maar wat kunnen burgers hier nou mee....idd. niks. Weten niet welke meters welke monteur of controleur?
Cookie-instellingen beheren