Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer steekpartij Middelburg 41-jarige man uit Arnemuiden

Toegevoegd: 19-09-2024, 13.36 uur
Het slachtoffer van de Middelburgse steekpartij is een 41-jarige man uit Arnemuiden.
Het slachtoffer van de Middelburgse steekpartij is een 41-jarige man uit Arnemuiden.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Het slachtoffer van de steekpartij in Middelburg gisterenavond is een 41-jarige man uit Arnemuiden. Voorafgaand aan het steekincident zou er in zijn woonplaats een ruzie hebben plaatsgevonden.

Rond 22.15 uur ontving de meldkamer een melding van een vechtpartij. Er zouden drie mannen aan het vechten zijn op de Kanaalweg ter hoogte van het station. Een persoon zou hierbij ook een mes vast hebben. Ter plaatse troffen toegesnelde  agenten een gewonde 41-jarige man uit Arnemuiden aan met steekwonden. Hij werd meegenomen naar het ziekenhuis, het onderzoek ter plaatse ging  door. Uiteindelijk bleek dat er in Arnemuiden al een ruzie tussen de drie personen is geweest. De twee verdachten werden niet aangetroffen in de buurt.

Uit onderzoek bleek dat de twee verdachten weggerend waren richting de Segeersingel. Agenten gingen verder op zoek en zagen een man die wegrende. De dienders spraken hem aan, maar hij voldeed niet aan het signalement van de verdachte. Zijn gegevens werden wel geregistreerd.

Omdat het vermoeden bestond dat de man toch meer wist van het incident werd hij opgezocht in zijn woning. Daar troffen agenten rond 01.45 uur ook een fiets aan van de mogelijke verdachte. Uiteindelijk bleken er twee mannen uit Middelburg, 29 en 27 jaar, te zijn die wel voldeden aan het signalement. Zij werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht.

 

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (19-9-2024 om 15:02)
2 tegen 1 en alsnog een mes gebruiken wat een mietjes en nog 29 en 27 jaar oud zijn laffaarden
Cookie-instellingen beheren