Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 83 km

Auto botst tegen voorgevel na onwelwording Hoek

Toegevoegd: 20-09-2024, 09.41 uur
Door: Dennie Minderhoud

HOEK - Een auto is vanmorgen in Hoek tegen de voorgevel van een woning gereden. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse. Twee ambulances reden met spoed richting een ziekenhuis.

Rond 08.30 uur kwam op de alarmcentrale de melding binnen van een ongeluk in de Rozenlaan in Hoek. Een auto zou daar de voorgevel van een woning hebben geramd. Direct werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd, waaronder de brandweer van de Hoekse brandweerpost Mauritsfort. Al snel werd ook de Rotterdamse traumahelikoper gealarmeerd.

De politie meldt dat de bestuurster uit een tegenoverliggende straat kwam, onwel is geworden en daarna tegen de woning tot stilstand gekomen is. Het slachtoffer is uit de auto gehaald en door zowel omstanders als de ambulancedienst gereanimeerd. Aangezien het slachtoffer weer bijkwam, is de komst van de traumahelikopter geannuleerd. De automobiliste is daarna met spoed per ziekenwagen naar het ziekenhuis gebracht. Voor de omstanders is slachtofferhulp beschikbaar gesteld.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren