Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 66 km

Twee duikers in de problemen bij Burghsluis

Toegevoegd: 21-09-2024, 15.19 uur
Twee duikers in de problemen bij Burghsluis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

BURGH-HAAMSTEDE - Twee duikers zijn vanmiddag bij Burghsluis onder water in de problemen geraakt. Ze zijn beide met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het tweetal was het water in gegaan bij de duikplaats "Oostbout" aan de Nieuwe Havenweg. Rond 13.20 uur werden de twee duikers op onbekende diepte onwel. De twee zijn door andere duikers uit het water gehaald waarna ze door de gealarmeerde ambulancedienst zijn nagekeken. De Rotterdamse traumahelikopter werd ook gealarmeerd maar terwijl deze boven de incidentlocatie vloog, kon de komst van het aan boord zijnde Mobiel Medisch Team geannuleerd worden.

De twee duikers zijn met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De duikuitrusting van het tweetal is door de politie in beslag genomen zodat de Landelijke Eenheid van de politie er naar kan kijken.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren