Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 47 km

Brandweer ingezet voor brand in hooiberg Zoutelande

Toegevoegd: 22-09-2024, 12.02 uur
Brandweer ingezet voor brand in hooiberg Zoutelande
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

ZOUTELANDE - De brandweer is afgelopen nacht ingezet voor het blussen van een buitenbrand in een hooiberg bij buurtschap Boudewijnskerke bij Zoutelande. Vanochtend werd de brandweer nogmaals opgeroepen om te komen blussen.

In de nacht van zaterdag op zondag werd de brandweer van Westkapelle rond 00.50 uur gealarmeerd om de brandende hooiberg te blussen. Twintig minuten later werd de assistentie van de waterwagen van de brandweerpost Serooskerke (W) gevraagd. Samen hebben de brandweerploegen de brand onder controle weten te krijgen.

Vanochtend werden dezelfde eenheden om 11.00 uur nogmaals opgeroepen voor een brand in dezelfde hooiberg. De brand bleek nog niet helemaal uit te zijn. Wederom gingen de vrijwillige brandweerlieden ter plaatse om de brand te blussen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren