Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 54 km

Niet twee maar drie fietsers gewond in Oostkapelle

Toegevoegd: 22-09-2024, 14.23 uur
Twee slachtoffers werden per helikopter afgevoerd, één per ambulance.
Twee slachtoffers werden per helikopter afgevoerd, één per ambulance.
© Foto: Dennie Minderhoud
Door: Dennie Minderhoud

OOSTKAPELLE - Bij het ongeluk afgelopen nacht langs de Grijpskerkseweg in Oostkapelle raakten niet twee maar drie fietsers gewond. Twee van hen hebben ernstig letsel opgelopen, zo meldt de politie vanmiddag.

Kort voor 00.30 uur kwam bij de alarmcentrale de melding binnen dat op een fietspad langs de Grijpskerkseweg meerdere fietsers met elkaar in botsing waren gekomen en daarbij gewond waren geraakt. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen op het fietspad meerdere mensen aan, van wie er drie gewond waren.

De politie meldt dat twee van de slachtoffers, een 41-jarige man uit Oostkapelle en een 53-jarige vrouw uit Middelburg, per traumahelikopter naar ziekenhuizen zijn gebracht. De derde gewonde, een 33-jarige man uit Middelburg, werd per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Een vierde betrokkene, een 39-jarige vrouw uit Oostkapelle, raakte niet gewond.

Politieagenten hebben ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van de botsing. Daaruit blijkt dat de man en vrouw uit Oostkapelle richting Oostkapelle fietsten en de man en vrouw uit Middelburg richting Grijpskerke. Op het fietspad zijn enkele van de elkaar tegemoet rijdende fietsers met elkaar in aanraking gekomen. Hierdoor zijn de man uit Oostkapelle en de man en vrouw uit Middelburg ten val gekomen.

De politie onderzoekt door middel van bloedonderzoek of de fietsers al dan niet onder invloed van alcohol waren ten tijde van de botsing. De uitslag van dit onderzoek is nog niet bekend, zo meldt de politie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren