Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Opnieuw uithaler (18) aangehouden in Vlissingen-Oost

Toegevoegd: 23-09-2024, 18.54 uur
Opnieuw uithaler (18) aangehouden in Vlissingen-Oost
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWDORP - Een Belgische jongen is maandagnacht aangehouden voor verdenking op drugsuithalen. Het is de derde uithaler die in twee dagen tijd is aangehouden.

Nadat zondagochtend twee vermoedelijke uithalers waren aangehouden in het havengebied van Vlissingen-Oost, bevond zich de daaropvolgende nacht rond 04:00 uur wéér iemand op verboden terrein. Een jongeman klom over het hek van een transportbedrijf aan de Europaweg Noord, zo meldde een medewerker van de douane die live zicht had op de vermoedelijke uithaler.

De politie en douane snelden zich naar het haventerrein om de verdachte op heterdaad te betrappen. Inmiddels liep de verdachte tussen de containers, waarna de collega’s van de douane hem in de boeien sloegen.

 De 18-jarige Belgische jongen werd aangehouden voor de verdenking op uithalen en het zich onbevoegd bevinden op een terrein. Hij werd verhoord op het bureau en zit in beperkingen. De politie onderzoekt of er verdovende middelen zijn verstopt in een van de containers op het haventerrein, maar heeft tot op heden nog niets gevonden.

 

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (23-9-2024 om 19:39)
De volgende in de serie "Kom uit de bananenboot"........
Cookie-instellingen beheren