Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie zoekt daders oplichting Terneuzen

Toegevoegd: 25-09-2024, 10.49 uur
Politie zoekt daders oplichting Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar de daders van een oplichting in Terneuzen. Een persoon werd slachtoffer van een babbeltruc.

Het misdrijf is op dinsdagavond tussen 20.00 uur en 21.00 uur gepleegd in de omgeving van de Bernhardstraat in Terneuzen. Er is niet bekendgemaakt op welke manier de daders precies te werk zijn gegaan of wat er buit is gemaakt.

De politie vraagt mensen die mogelijk informatie of beeldmateriaal hebben over deze zaak, zich te melden via telefoonnummer 0800-8844 of www.politie.nl.

 

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
p (25-9-2024 om 17:14)
Beetje raar als om hulp te vragen, als men zelf niet weet wat er gebeurd is??
een Moeder (25-9-2024 om 14:01)
we eigenlyk nog wel veilig naar buiten ?? het is nu wel heel erg .
bram goeree (25-9-2024 om 12:26)
wat een klootzak(ken) te beroerd om te werken .hier moeten veel hogere straffen op komen te staan want dit gaat maar door .en niet zeuren van dat het stom is dat iemand daar nog intrapt want ouderen zijn meestal toch kwetsbaar
Cookie-instellingen beheren