Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 58 km

50 Kilo coke onderschept, had Zeeuwse bestemming

Toegevoegd: 27-09-2024, 09.59 uur
De drugsvondsten werden woensdag gedaan in Rotterdam.
De drugsvondsten werden woensdag gedaan in Rotterdam.
© Foto: Openbaar Ministerie
Door: Roland de Jong

ROTTERDAM - De douane heeft woensdag in de haven van Rotterdam 50 kilo cocaïne ontdekt die als bestemming een bedrijf in de provincie Zeeland had. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).

De lading drugs werd gevonden nabij de koelmotor van een container die was geladen met bananen. "De container was afkomstig uit Costa Rica en was bestemd voor een bedrijf in de provincie Zeeland", zo laat een OM-woordvoerder weten.

Het was overigens niet de enige drugsvondst die woensdag werd gedaan in de Rotterdamse haven. Aan boord van een zeeschip trof de douane in andere containers respectievelijk 34, 47 en 49 kilo coke aan. 
Deze containers waren afkomstig uit Ecuador en bestemd voor bedrijven in Nederland en Duitsland.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Redouane (27-9-2024 om 11:40)
Goed werk, HARC Team Rotterdam.
Peter (27-9-2024 om 11:04)
180 kg coke blijkbaar een populaire verstopplaats de koelmotor in een koelcontainer met bananen. Ik wil de bestemming niet weten dat zal een geestelijk wrak zijn maar wie en hoe ze daarin verstopt worden, kun je ff emailen naar de FARC ofzo ?
Cookie-instellingen beheren