Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Auto gezonken in Grevelingenmeer Brouwershaven

Toegevoegd: 28-09-2024, 17.45 uur
Door: Eugène Harthoorn

BROUWERSHAVEN – De hulpdiensten zijn vanmiddag ingezet voor een te water geraakte personenauto bij Brouwershaven. Er zat niemand in het voertuig ten tijde van het incident.

De brandweer werd omstreeks 14.15 uur opgeroepen voor een auto te water aan de Jachthaven van Brouwershaven. Na een zoektocht werd het drijvende voertuig aangetroffen aan de Loswal. De bmw zonk na tien minuten naar de bodem.

De eigenaresse heeft zelf voor een berger moeten zorgen. Omdat de berger er niet zelfstandig bij kon, zijn de duikers van brandweer Goes ter plaatse gekomen om het voertuig naar de kant te takelen. Tijdens de duiksessie negeerden enkele zeilers het vlaggenprotocol van de brandweer. Zij zijn door de brandweer gesommeerd aan te leggen. De auto was omstreeks 17.25 uur weer op het droge

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren