Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km

Paard schrikt van groep wielrenners bij Nieuw en Sint Joosland

Toegevoegd: 29-09-2024, 13.17 uur
Paard schrikt van groep wielrenners bij Nieuw en Sint Joosland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

NIEUW EN SINT JOOSLAND – Een paard is vanmorgen in de polder bij Nieuw en Sint Joosland geschrokken van een wielrenster. De fietsster is medisch onderzocht.

Het ongeval gebeurde vanmorgen omstreeks 10.05 uur op de Binnendijk. Volgens een politiewoordvoerder schrok het paard (met begeleider) van een groep wielrenners. Hierdoor zij/hij zijn/haar achterwerk opzij, waardoor een van de wielrenners, een 37-jarige vrouw uit Grijpskerke, tegen het paard kwam en viel. De politie en ambulancedienst kwamen ter plekke.

De vrouw is medisch onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De betrokken partijen hebben hun gegevens met elkaar gedeeld.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toon (29-9-2024 om 14:43)
Ben het helemaal eens met Linkeloete. Onbegrijpelijk dat die wielrenners nog steeds op de openbare weg mogen racen. Die lui verbannen naar een daartoe aangelegde racebaan. Kunnen ze daar elkaar gek maken en in gevaar brengen. Een fietser alleen is niet gevaarlijk, maar zodra ze in een groep gaan rijden........veranderen ze in een zootje idiote wegmisbruikers.
linkeloete (29-9-2024 om 13:37)
De wielrenners denken allen maar aan hun zelf ,iedereen moet wijken voor een groep wielrenners , ze rijden door rood licht en rijden op de weg in, plaats van op het fietspad . Het zijn gewoon een stel los geslagen oude gekken die doen waar ze zin in hebben . en als je er wat van zegt , wordt je uit gescholden door die mafkezen .
Cookie-instellingen beheren