Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Melding van nepagenten in Nieuw Namen

Toegevoegd: 29-09-2024, 16.59 uur
Melding van nepagenten in Nieuw Namen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

NIEUW NAMEN -  De politie heeft afgelopen weekend een melding gekregen dat er nepagenten actief zijn in Nieuw Namen. De politie deelt enkele adviezen.

De oplichters doen zich telefonisch, voornamelijk via de vaste lijn,  voor als politieagenten en bellen met een smoes over inbraken en inbrekers. Op die manier proberen zij hun slachtoffers zover te krijgen dat zij geld, sieraden en andere waardevolle spullen afstaan.

In sommige gevallen kan het wezen dat er een echte naam van een wijkagent wordt genoemd. De politie laat weten dat de namen van de wijkagenten te vinden zijn op de site van de politie.

De politie zal ook nooit vragen of u waardevolle spullen in huis heeft. De politie roept op dit soort informatie niet te delen en direct op te hangen en naar de politie te bellen via 0900-8844. Het kan voorkomen dat er iemand aan de deur komt en zich voordoet als agent. Doe dan niet open en bel direct 112.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren