Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie ingezet voor agressief persoon in AZC Vlissingen

Toegevoegd: 29-09-2024, 22.30 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De politie is zondagavond enige tijd bezig geweest met het onder controle krijgen van een agressief persoon bij het AZC in Vlissingen. De man is naar Torentijd gebracht.

De politie werd halverwege de avond opgeroepen voor het voorval in één van de gebouwen van het asielzoekerscentrum aan de Oosterhavenweg in Vlissingen. Zeker vijf eenheden van de politie en een ambulance kwamen ter plekke.

Ter plaatse bleek dat er een persoon inpandig meerdere vernielingen had gepleegd en zich niet meer onder controle had. De politie moest met een hond en een schild de ruimte betreden om de man te overmeesteren.

Ten tijde van de hulpverlening was het pand (gedeeltelijk) ontruimd en mochten bewoners ook niet in het zicht van de man staan. De man is na een medische check naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren