Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Piepende CO-melder op vakantiepark Biggekerke

Toegevoegd: 30-09-2024, 22.50 uur
Piepende CO-melder op vakantiepark Biggekerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

BIGGEKERKE - De brandweer is vanavond uitgerukt nadat een koolstofmonoxidemelder was gaan piepen in een vakantiepark in Biggekerke.

De koolmonoxidemelder ging rond 19.00 uur af in een chalet op een vakantiepark aan de Valkenisseweg. De brandweer heeft metingen verricht. Het is niet bekendgemaakt of er afwijkende waardes gemeten zijn.

"Koolmonoxide (CO) is een echte sluipmoordenaar. Je ziet of ruikt het niet maar wanneer je het inademt kan dit ernstige lichamelijke gevolgen hebben. Elk jaar overlijden in Nederland gemiddeld 5 tot 10 mensen door koolmonoxidevergiftiging en honderden mensen belanden in het ziekenhuis", aldus de brandweer.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren