Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto botst tegen boom Grijpskerke, bestuurder spoorloos

Toegevoegd: 01-10-2024, 03.14 uur
Door: Dennie Minderhoud

GRIJPSKERKE - Een auto is in de nacht van maandag op dinsdag bij Grijpskerke tegen een boom gereden. De bestuurder was nergens te vinden.

Het ongeluk werd gemeld rond 01.55 uur. Op de Hondegemseweg was een auto van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. Er werd direct een ambulance gealarmeerd, evenals diverse politie eenheden. Gezien omvang van de schade aan de auto en het daarbij behorende risico op beknelling in of onder het voertuig, werd niet veel later ook de assistentie van de brandweer gevraagd.

Ter plaatse bleek er echter niemand meer in de auto te zitten en was de bestuurder nergens te bekennen. Politie, brandweer en ambulancediensten hebben samen in de omgeving naar mogelijke slachtoffers gezocht, maar hierbij is niemand aangetroffen. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.

Videoverslag volgt.

Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Plastic fetish (1-10-2024 om 04:00)
Die meldt zich morgen op het bureau als hij weer nuchter is. Dan is een zatte kop niet meer te bewijzen, alleen het verlaten van de plaats van het ongeval.
Cookie-instellingen beheren