Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 46 km

Politie ingezet voor dreigende situatie in Goes

Toegevoegd: 03-10-2024, 17.37 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie is vanmiddag in het centrum van Goes ingezet voor een dreigende situatie in een woning. De politie heeft een vrouw uit de woning gehaald.

De politie kreeg in de tweede helft van de middag een melding binnen dat er een vrouw dreigende taal aan het uitslaan was. De politie anticipeerde gelijk en ging op zoek naar de desbetreffende vrouw. De vrouw werd in een woning aan de Koningstraat aangetroffen. De politie is met twee politiehonden naar binnen gegaan om de vrouw onder controle te krijgen.

De vrouw is na enige tijd door de politie naar beneden gehaald en overgedragen aan het opgeroepen ambulancepersoneel. De vrouw is onder politiebegeleiding overgedragen aan het zorgkader.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren