Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Melding schietpartij Bloemenlaan Vlissingen

Toegevoegd: 04-10-2024, 22.25 uur - Update: 04-10-2024, 23.44 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie onderzoekt een melding van een mogelijke schietpartij bij de Bloemenlaan in Vlissingen. Het is nog onduidelijk of er daadwerkelijk is geschoten.

De melding van het mogelijke schietincident kwam rond 22.20 uur binnen vanaf de Bloemenlaan. Direct werden meerdere politie-eenheden op pad gestuurd om poolshoogte te nemen. Agenten in kogelwerende vesten hebben ter plekke een afzetting gemaakt. Binnen de afzetting ligt een fiets op straat. Er is ook een hondengeleider met diensthond ingezet.

Volgens een omstander heeft deze vanuit een tuin in de omgeving een schot gehoord, maar de politie heeft deze informatie nog niet bevestigd. Vrijdagavond was er geen politiewoordvoerder meer bereikbaar om nadere mededelingen te doen. Agenten op straat geven aan ook geen mededelingen te kunnen doen.

Veiligheidsrisicogebied
De Bloemenlaan valt overigens binnen het gebied in Vlissingen dat sinds 12 september is aangemerkt als 'veiligheidsrisicogebied'. In dit gebied mag de politie tot en met 12 maart onder meer preventief fouilleren. Dit naar aanleiding van de eerdere reeks geweldsincidenten (waaronder ook schietpartijen) in het gebied.
 

Beeldverslag volgt.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurtbewoonster (4-10-2024 om 23:32)
Ja burgemeester, waar zijn de matrixborden?? Na gewonden en zelfs 1 dode , gebeurt er maar weinig. Wel een gezin uit huis gooien, maar hoe zit het met de ECHTE daders vd schietpartijen? De openbare orde blijft alsnog verstoord zo te zien?! Controleren we ook op fietsers met tasjes ???
Cookie-instellingen beheren