Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 90 km

Fietser beschoten in Vlissingen, nepwapen aangetroffen

Toegevoegd: 05-10-2024, 09.32 uur
De politie trof een nepwapen aan.
De politie trof een nepwapen aan.
© Foto: Dennie Minderhoud
Door: Dennie Minderhoud

VLISSINGEN - De politie heeft iemand aangehouden die ervan wordt verdacht gisteravond betrokken te zijn geweest bij de schietpartij in Vlissingen. Het gaat om een 19-jarige man, zo meldt de politie vandaag.

Vrijdagavond was rond 22.20 uur een knal te horen in de omgeving van de Bloemenlaan in Vlissingen. Toegesnelde agenten troffen midden op het kruispunt met de Crocuslaan een fiets aan. Direct werd een onderzoek ingesteld.

Een getuige verklaarde tegen de politie dat hij zag dat er twee fietsers hard achter elkaar fietsend de Bloemenlaan in kwamen gereden waarbij de achterste fietser plots met een wapen op de voorste fietser schoot. De voorste fietser liet hierdoor zijn fiets vallen en ging er vandoor. Onder andere door camerabeelden te bekijken kon de politie de identiteit van de dader achterhalen.

Het bleek te gaan om een 19-jarige inwoner van Vlissingen die in zijn woning werd aangehouden. Hierna vond de recherche in de woning een nepvuurwapen. Over de aanleiding van de schietpartij is nog geen duidelijkheid, aldus de politie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren