Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 98 km

Flinke file op N57 vanwege Kustmarathon en ongeval

Toegevoegd: 05-10-2024, 14.14 uur - Update: 05-10-2024, 16.20 uur
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Op de N57 staat momenteel bij Vrouwenpolder een flinke file. Op de weg gebeurde eerder vanmiddag een ongeluk. Het is op de N57 sowieso extra druk vanwege de Kustmarathon die dit weekend wordt gehouden.

Rond 13.45 uur werd een ongeluk gemeld ter hoogte van de Veerse Dam. Wat daar precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. De weg was in ieder geval snel weer helemaal vrij. Desondanks stond er wel een flinke file, onder meer vanwege extra verkeer door de Kustmarathon die momenteel wordt gehouden.

Volgens Rijkswaterstaat stond rond 14.25 uur een file van bijna 16 kilometer. De extra reistijd bedroeg toen 55 minuten. Rond 14.35 uur nam de filelengte weer af. Toen was deze een goede 11 kilometer. De extra reistijd werd door Rijkswaterstaat toen geschat op 41 minuten.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren