Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in meterkast van boerderij Nieuw- en Sint Joosland

Toegevoegd: 09-10-2024, 19.33 uur
De meterkast brandde volledig uit.
De meterkast brandde volledig uit.
© Foto: Brandweer Arnemuiden
Door: Dennie Minderhoud

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - De brandweer rukte vanmiddag uit voor een brand in een meterkast op een boerderij in Nieuw- en Sint Joosland. De brandweerlieden hebben uitbreiding van de brand kunnen voorkomen.

De brand werd rond 14.15 uur ontdekt in de meterkast van een loods aan de Boomdijk. De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse waaronder een tankautospuit uit Arnemuiden, een waterwagen uit Oost-Souburg, een waterwagen uit Goes en een ladderwagen uit Middelburg.

De brand bleef echter beperkt tot de meterkast, waardoor de brandweer met een aantal voor elektrische branden geschikte brandblussers het vuur snel onder controle had. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan wordt nog onderzocht.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (9-10-2024 om 21:17)
Gelukkig!!!
Cookie-instellingen beheren