Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 248 km

Hulpdiensten ingezet voor medisch incident Kloetinge

Toegevoegd: 10-10-2024, 14.40 uur
Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse.
Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Dennie Minderhoud

KLOETINGE - Bij een medisch incident in Kloetinge zijn vandaag meerdere hulpdiensten ingezet. Politie en ambulance kwamen ter plaatse, maar ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werd ingezet.

Om 11.25 uur werden twee ambulances opgeroepen voor het incident aan de Oostmolenweg. Al snel werd duidelijk dat het om een spoedeisend medisch incident ging waarbij de komst van het Mobiel Medisch Team (MMT) wenselijk was. De arts van dit team is getraind om medisch specialistische hulp te verlenen buiten het ziekenhuis in sterk uiteenlopende omstandigheden.

De traumahelikopter die de leden van het MMT aan boord had, is geland op een grasveld gelegen naast de Oude Boomgaard. Rond 12.15 uur konden de medische hulpverleners weer terug naar hun standplaatsen.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren