Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie toont aanstaande dinsdag beelden van schietpartij Vlissingen

Toegevoegd: 12-10-2024, 11.21 uur
Bij Opsporing Verzocht zullen de beelden worden getoond.
Bij Opsporing Verzocht zullen de beelden worden getoond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Opsporing Verzocht besteedt aanstaande dinsdag aandacht aan een schietpartij die afgelopen mei heeft plaatsgevonden op de Minister Lelystraat in Vlissingen. Er worden onder andere camerabeelden getoond.

De politie zal op 15 oktober om 20.25 uur camerabeelden tonen waarop betrokkenen zichtbaar zijn van de schietpartij. Hierbij worden getuigen opgeroepen om zich te melden.

De politie kreeg op 13 mei de melding van een schietpartij in de omgeving van de Leeghwaterstraat. Ter plaatse bleek dat bij het Pablo Picassoplein een ruit en een kozijn van een appartement beschadigd waren geraakt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (12-10-2024 om 12:09)
Alsof het een film is die in premiere gaat... En de schietpartij was al in mei? Welke van de tientallen schietpartijen was deze? WTF hebben ze in de tussentijd gedaan dan? Ow ja natuurlijk! Ze hebben het superdruk gehad met boetes schrijven en controleren of je als burger je belasting wel hebt betaald, want stel je voor dat de overheid een paar stuivers misloopt die ze dan vervolgens niet kunnen verduisteren. Die bestuurders worden NOOIT gecontroleerd, nee dat is alleen als je een stuur in je handen hebt
Cookie-instellingen beheren