Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig letsel bij ongeluk Zandstraat Sas van Gent

Toegevoegd: 12-10-2024, 23.09 uur
Door: Eugène Harthoorn

SAS VAN GENT - Op de Zandstraat tussen Philippine en Sas van Gent is zaterdagavond een verkeersongeluk gebeurde waarbij iemand ernstig gewond is geraakt.

Ter plekke belandde een bestelbus door onbekende oorzaak in de berm om vervolgens tegen een boom tot stilstand te komen. Het ongeluk gebeurde kort voor 21.00 uur, waarna direct de politie en de ambulancedienst met spoed ter plekke werden gestuurd. Al snel werd ook de brandweer opgeroepen. Vanuit Sluiskil ging een blusvoertuig ter plaatse, vanaf de kazerne Mauritsfort in Hoek rukte een hulpverleningsvoertuig uit.

De gewonde is uit het voertuig gehaald en vervolgens medisch onderzocht. Na deze check is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De weg is om die reden ter plaatse afgesloten.
 

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren