Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Alcohol in adem van bestuurder ongeval Sas van Gent

Toegevoegd: 13-10-2024, 12.38 uur
Uit een ademanalyse bleek dat de bestuurder alcohol op had.
Uit een ademanalyse bleek dat de bestuurder alcohol op had.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SAS VAN GENT – De bestuurder die gisterenavond gewond raakte bij een eenzijdig ongeval op de Zandstraat bij Sas van Gent blies een A tijdens een blaastest. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Het eenzijdige ongeval gebeurde omstreeks 21.00 uur op de weg tussen Sas van Gent en Philippine. Volgens de politie zou de man met zijn bus vanuit Philippine zijn gekomen en frontaal op een boom zijn gereden. De brandweer, politie en ambulancedienst werden opgeroepen.

Bij aankomst van de hulpdiensten was de man bij kennis en aanspreekbaar. Toen de man moest blazen, blies hij een A. Dit houdt in dat er tussen de  235 ug/l  en 570ug/l in de adem zit. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vanpuffelen (13-10-2024 om 14:52)
Beter een boom dan een voertuig. Twee jaar rijontzegging.
Cookie-instellingen beheren