Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 86 km

Mogelijk te water geraakte persoon was veilig op de wal

Toegevoegd: 14-10-2024, 09.17 uur
De persoon bleek zich uiteindelijk veilig op de wal te bevinden.
De persoon bleek zich uiteindelijk veilig op de wal te bevinden.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - De persoon waarvan werd vermoed dat deze zondagavond te water was geraakt bij Sas van Gent is in goede gezondheid aangetroffen. Dat heeft de politie zojuist laten weten.

Rond 22.15 uur werd een grote zoekactie opgestart in het Kanaal van Gent-Terneuzen. Duikteams zochten in het water onder meer op plekken waar met behulp van sonarapparatuur zogenoemde hotspots waren gezien. Op alle locaties werd echter niemand aangetroffen.

Rond 00.30 uur werd de zoekactie beëindigd omdat werd ingeschat dat er toen geen overlevingskansen meer waren. Volgens een politiewoordvoerster is de persoon uiteindelijk op een andere locatie in goede gezondheid aangetroffen. 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren