Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

File op Zeelandbrug (N256) door ongeluk

Toegevoegd: 14-10-2024, 12.19 uur
File op Zeelandbrug (N256) door ongeluk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

ZIERIKZEE - Wie deze ochtend over de Zeelandbrug (N256) heeft gereden, heeft mogelijk enige vertraging opgelopen door een ongeluk tussen twee voertuigen. Niemand raakte bij het ongeluk ernstig gewond.

Rond 11.15 uur reed een bedrijfsbus achterop een personenauto. Een ambulance kwam ter plaatse om de inzittenden medisch te onderzoeken, maar gelukkig raakte niemand ernstig gewond. Een politieauto werd opgeroepen zodat de agenten ter plaatse het overige verkeer konden regelen. Omdat er maar één rijstrook beschikbaar was, leverde dit logischerwijs toch nog enige vertraging op voor de overige weggebruikers.

Takelbedrijf Ista uit Oosterland kwam ter plaatse om de beschadigde voertuigen te bergen. Rond 12.00 uur waren beide rijstroken weer beschikbaar.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (14-10-2024 om 14:53)
Prachtige brug om te zien, echt een van de mooiste van het land. Deze mag van mij ook blijven bestaan... als verbinding voor bus, taxi, ambulance, brandweer en politie. Maar schiet op met het vervangen van deze brug die sterk verouderd is en niet meer voldoet aan de eisen van deze en toekomstige tijd.
Cookie-instellingen beheren