Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee voertuigen total loss, bestuurder mogelijk onder invloed

Toegevoegd: 14-10-2024, 16.13 uur
Twee voertuigen total loss, bestuurder mogelijk onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Dennie Minderhoud

TERNEUZEN - Bij een ongeval in Terneuzen zijn vanmiddag twee auto's zwaarbeschadigd geraakt. Eén van de bestuurders bleek (vermoedelijk) onder invloed van verdovende middelen te hebben gereden.

Het ongeluk gebeurde rond 14.55 uur op de kruising van de Handelspoort en de Ambachtsstraat. Beide personenwagens raakten dusdanig beschadigd dat bergingsbedrijf Kuzee de auto's heeft moeten takelen. De twee bestuurders hebben geen ernstige verwondingen opgelopen.

Eén van de bestuurders bleek volgens de politie positief te zijn getest op het gebruik van verdovende middelen, waarna diens rijbewijs direct is ingenomen. Nader onderzoek moet uitwijzen wat de persoon precies op had en in welke mate. Over de toedracht van de aanrijding kon de politie vanmiddag nog geen uitspraken doen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (14-10-2024 om 16:54)
het gaat lekker de laatste tijd .drugs en drank en dan hebben we het nog maar niet over het gsm gebruik in het verkeer .en dan moeten de ''feestdagen '' er nog aan komen .wanneer gaan rechters nu een beseffen dat hun ''flut'' strafjes niet afschrikken .dat volk moet je zwaar in hun portemonnee treffen en lange rij verboden
Cookie-instellingen beheren