Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 46 km

Lichaam gevonden in zee bij Vlissingen

Toegevoegd: 16-10-2024, 12.43 uur - Update: 16-10-2024, 13.41 uur
Lichaam gevonden in zee bij Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij Vlissingen is woensdagochtend in zee een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet nader onderzoek, zo laat een woordvoerder weten.

Volgens de politie werd het lichaam rond 10.15 uur in zee gevonden. Het stoffelijk overschot zou zijn aangetroffen ter hoogte van het Nollehoofd en vervolgens door de bemanning van een politieboot geborgen en overgebracht naar de Westerhavenweg aan de Buitenhaven.

Het is nog onduidelijk wat er is gebeurd en wie het slachtoffer is. Het stoffelijk overschot is meegenomen voor nader onderzoek.

Later meer.

Dit nieuwsitem deelden wij ook via ons nieuwe WhatsApp-kanaal. Gratis abonneren doe je hier. Zo krijg je direct een notificatie bij onze belangrijkste en opvallendste nieuwsonderwerpen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren